Inbreng

Click here for English.

Je kan ook je eigen merk- en designkleding via de Ruilhoek verkopen. Wij nemen dan alle zorgen uit handen.

Hoe werkt het?

Kleding inbrengen kan, zonder afspraak, op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.30-17.00.

 

 

  • Om klant te worden moet er bij de eerste keer inbrengen een selectie worden gemaakt van minimaal zeven items, die geschikt zijn voor de verkoop. Je ontvangt direct een klantnummer en inlogcode zodat je het hele proces online kan volgen. Als de klant eenmaal in het klantenbestand staat, zal er bij de volgende keer inbrengen geen minimum meer worden gehanteerd.
  • De kleding wordt zo snel mogelijk door ons geprijsd, in ieder geval binnen een week. Daar ontvang je per email een gedetailleerde bevestiging van.
  • Na verkoop en aftrek van de BTW (10,5%), ontvang je als inbrenger de helft van de opbrengst. De kleding hangt het restant van de maand waarin het ingebracht is, plus twee extra maanden in de winkel. Het opgebouwde saldo kan contant in de winkel opgehaald worden of per bank overgemaakt.
  • Als de kleding niet verkocht is kan je ervoor kiezen de kleding vóór de uiterste datum weer op te halen of te doneren aan het goede doel. Als je ervoor kiest de kleding op te halen, dien je de kleding zelf uit te zoeken.
  • De Ruilhoek is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging.

 

Wij selecteren items per seizoen.           photo-1453486030486-0a5ffcd82cd9-2

Herfst: augustus t/m september

Winter: oktober t/m januari

Voorjaar: februari t/m april

Zomer: mei t/m juli

 

ONZE CRITERIA:

  • De kleding moet schoon en gestreken worden aangeleverd en dient er representatief uit te zien. Dat betekent, geen vlekken, gaten of andere vormen van gebruikssporen. Hoe representatiever, hoe sneller een item zal verkopen.
  • De items zijn bij voorkeur niet ouder dan twee jaar en moeten in het huidige modebeeld passen.
  • De items moeten van kwalitatief duurdere merken zijn, wij accepteren bijvoorbeeld geen Hema, C&A, Zeeman, Prénatal, Mexx, Didi, Coolcat et cetera.
  • Wij letten ook op verkoopbaarheid. Merken die, op dit moment, niet goed verkopen zijn onder andere Hollister, Sendra, Mexx, Esprit en Abercrombie & Fitch.

Houd er rekening mee dat onze criteria richtlijnen zijn en dat het modebeeld elke dag veranderd. Wij streven ernaar om iedereen op een zo goed mogelijke manier te helpen om zijn of haar kleding te verkopen. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Klik hier inbrengregels voor een nog uitgebreidere beschrijving van de inbrengregels.

Neem contact met ons op

 

 

 

 

 

 

It seems we can not find what you are looking for. Perhaps searching can help.