Inbrengregels

Welkom bij De Ruilhoek!

Via de Ruilhoek kun je kleding verkopen. Na verkoop en aftrek van de BTW ontvang je dan de helft van de opbrengst. Door in te brengen stem je in met onze voorwaarden zoals hieronder vermeld.

Je kan dagelijks zonder afspraak inbrengen. Op werkdagen kan dat van 9.00-17.00 en op zaterdag van 10.30-17.00 uur.

Wij selecteren items per seizoen.
Herfst: augustus t/m september
Winter: oktober t/m januari
Voorjaar: februari t/m april
Zomer: mei t/m juli

De kleding wordt streng geselecteerd. Natuurlijk moet de kleding puntgaaf en recent schoon gewassen zijn. Verder mag de kleding niet langer dan 2 jaar geleden gekocht zijn en goed in het modebeeld passen. Wij nemen vooral kleding van de duurdere en populairdere merken in. Wij behouden ons altijd het recht kleding te weigeren.

Als je voor de eerste keer in komt brengen hanteren wij een minimum van 7 stuks om een klantnummer aan te maken. Als het klantnummer aangemaakt is ontvang je een email met daarin een wachtwoord. Met de combinatie van het klantnummer en het wachtwoord kan je inloggen op www.deruilhoek.nl . Daar kan je alle informatie vinden over je verkochte artikelen en de artikelen in voorraad en natuurlijk het opgebouwde saldo.

Als de kleding ingenomen is ontvang je binnen 72 uur een ontvangstbewijs. Mocht je het ontvangstbewijs niet ontvangen of daarin artikelen missen, neem dan alsjeblieft binnen een week contact met ons op. De Ruilhoek bepaalt in principe de verkoopprijs. Mocht je het niet eens zijn met de prijzen zoals vermeld in de bevestigingsmail, neem dan binnen twee werkdagen contact op zodat we eventueel nog iets aan kunnen passen.

De Ruilhoek behoudt zich het recht voor om artikelen, die om wat voor reden dan ook niet geschikt zijn, uit de voorraad te halen. Als een item bij nader inzien om wat voor reden ook niet geschikt is, zullen we het uit de verkoop halen, maar wel bewaren tot het einde van de termijn, zodat je de mogelijkheid hebt het weer op te halen.
De Ruilhoek is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van ingebrachte artikelen.

De kleding wordt ongeveer twee en een halve maand ter verkoop aangeboden. Om exact te zijn, het restant van de maand plus twee maanden. Als je de kleding weer op wilt halen als het niet verkocht is kun je dat op het moment van inbrengen aangeven. Je ontvangt dan een week het einde van de termijn een herinneringsmail, let op: deze mail kan in de spam belanden, hou daarom ook zelf het verstrijken van de termijn in de gaten. Je dient de kleding dan zelf uit de winkel halen. Mocht je de kleding niet opgehaald hebben voor het verstrijken van de uiterste datum, dan wordt het weggegeven aan het goede doel.
Het opgebouwde saldo kan contant uitbetaald worden of, als het meer dan 50 euro is, per bank overgemaakt worden. Als je het via de bank wil laten overmaken kan je bij de gegevens je bankrekeningnummer invoeren en bij saldo een uitbetaling aanvragen.
Wij hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd.