Al meer dan 35 jaar is De Ruilhoek één van de grootste tweedehands kledingwinkels in Amsterdam.

De Ruilhoek verkoopt tweedehands dames, heren, kinderkleding en accessoires, erg gericht op kwalitatieve merkkleding.

De collectie wisselt dagelijks, iedere dag wordt er uit het grote aanbod van inbreng een strenge selectie gemaakt uit de mooiste merk & designerkleding. Ook zijn er koopjes te vinden, zoals de nieuwere collecties van de Zara, H&M, Monki, Asos etc.

INBRENG

Kleding inbrengen kan zonder afspraak op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.30-17.00.
Om klant te worden moet er de eerste keer een selectie worden gemaakt van minimaal zeven items.

De kleding moet schoon en gestreken worden aangeleverd en dient er mooi en netjes uit te zien. Dat betekent, geen vlekken, gaten of andere vormen van gebruikssporen. De items zijn bij voorkeur niet ouder dan twee jaar en moeten in het huidige modebeeld passen. De items moeten van kwalitatief duurdere merken zijn, wij accepteren bijvoorbeeld geen Hema, C&A, Zeeman etc.

Klik hier voor de uitgebreide inbrengvoorwaarden

RUILVOORWAARDEN

De gekochte artikelen mogen binnen 7 dagen retour  in ruil voor een tegoedbon. Hiervoor heb je geen bon nodig, wel moeten de prijskaartjes op de originele wijze vastzitten aan de artikelen.

DE RUILHOEK ONLINE

In de online shop vind je uitsluitend items van bekende merken en designers, die voldoen aan strenge criteria. Richtlijnen voor de selectie van items zijn topstukken niet ouder dan twee jaar met een minimale nieuwwaarde van +/- €200,-

De kleding hangt niet in de winkel, maar ligt wel op voorraad. Indien je in de winkel vraagt naar online kledingstukken kan je de items dus direct in de winkel passen. Op die manier bespaar je ook verzendkosten bij online aanschaf!

Klik hier om ons online aanbod te bekijken

Wil je designer kleding inbrengen voor de online shop, klik dan hier voor de criteria.

BIJ ALLERLEI
Bij Allerlei verkoopt tweedehands woonaccessoires, speelgoed etc. In eerste instantie is het opgericht  door De Ruilhoek, maar vanaf april 2013 zijn wij zelfstandig van elkaar verder gegaan. Bij Allerlei vind je een paar deuren verderop in de Maasstraat op nummer 174.

Klik hier voor meer informatie