Informatie over aangepaste procedures ivm  COVID-19

Sinds 1 juli zijn onze inbrengprocedures versoepeld. Het is weer mogelijk om de items die niet geschikt zijn voor verkoop direct mee te nemen. Hoe werkt het?

  1. We maken gebruik van een aparte inbrengbalie. Deze is direct rechts bij binnenkomst. Hier kun je de tassen met inbreng afgeven.
  2. Wil je de items die niet geschikt zijn voor verkoop doneren aan het goede doel? Dan vragen we je een formulier te ondertekenen. De tassen die je hebt afgegeven kijken we op een later moment na.
  3. Wil je de items die niet geschikt zijn weer graag mee terug nemen? Dan zullen we de items direct nakijken. Dit kan eventjes duren. Om hand op hand contact en drukte bij de toonbank te voorkomen vragen we je om ondertussen even te winkelen. Als je liever later diezelfde dag terugkomt, is dat ook prima. Laat even weten wanneer je van plan bent de niet geselecteerde items op te halen. Let op, de items moeten op dezelfde dag voor 18:00 uur worden opgehaald! Aan het einde van de dag doneren wij de niet opgehaalde items aan het goede doel. We vragen je bij het afgeven van de tassen om een formulier te ondertekenen waarin je daar toestemming voor geeft.

Voor winkelen: we houden nog steeds 1,5 meter afstand en hebben de loopruimte daarvoor fors vergroot. We beperken het aantal klanten in de winkel door middel van een gelimiteerd aantal beschikbare mandjes. Om te winkelen vragen we je bij binnenkomst een mandje te pakken. Mocht je verkoudheidsklachten of andere corona gerelateerde symptomen hebben, blijf dan thuis en bezoek onze online shop!

Tweedehands merk & design kleding

  • Show All
  • Clothing
  • Bags
  • Shoes
  • Accessories
  • Sale