Fysieke winkel

De Ruilhoek is sinds eind jaren zeventig één van de grootste tweedehands kledingwinkels, met merk- en designerkleding voor vrouwen en mannen. Verdeeld over twee verdiepingen heeft de winkel een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter en deze bevindt zich in Amsterdam Zuid.

De dagelijks wisselende collectie wordt streng geselecteerd. We verkopen voornamelijk merken uit het hogere segment. Als we genoeg ruimte hebben, zullen we ook de nieuwste collecties en duurdere lijnen van bijvoorbeeld de Hennes & Mauritz of de Zara innemen. Iedere dag prijzen we rond de driehonderd artikelen, die direct de winkel in gaan.

De richtlijn is dat we artikelen een kwart tot maximaal eenderde van de nieuwprijs geven. We zoeken elk merk online op en kijken dan wat de prijs is van een soortgelijk item. De kopende klant heeft hierdoor altijd een goede deal en de inbrenger krijgt een eerlijk bedrag voor zijn of haar inbreng.

Online winkel

Naast de fysieke winkel, bestaat sinds een aantal jaar ook de mogelijkheid om online kleding te kopen bij de Ruilhoek. In de online shop vind je uitsluitend items van topdesigners, die voldoen aan strenge criteria. Richtlijnen voor de selectie van items zijn topstukken niet ouder dan twee jaar met een minimale nieuwwaarde van +/- €200,-

De kleding hangt niet in de winkel, maar ligt wel op voorraad. Indien je in de winkel vraagt naar online kledingstukken kan je de items dus direct in de winkel passen. Op die manier bespaar je eventuele verzendkosten!

Bekijk het aanbod in onze online winkel.

Kleding verkopen via de Ruilhoek

Kleding inbrengen dagelijks tijdens openingstijden tot 17.00. Om klant te worden moet er de eerste keer een selectie worden gemaakt van minimaal zeven items die geschikt zijn voor verkoop in de winkel. De klant kan direct met een klantnummer online de status van de inbreng volgen en het saldo per bank over laten boeken.

Wil je meer weten over kleding verkopen via de Ruilhoek klik hier.Β 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe online items of speciale events zoals de supersale? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Wij beperken ons tot een maandelijkse nieuwsbrief en incidenteel aankondigingen van special events. Daarnaast kun je ons volgen op Facebook of Instagram.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op!