OVER ONS

De Ruilhoek is één van de eerste en al meer dan 40 jaar één van de grootste tweedehands kledingwinkels in Amsterdam. Wij verkopen tweedehands merk- en designerkleding, schoenen en accessoires voor vrouwen en mannen. Onze collectie wisselt dagelijks. Iedere dag wordt er uit het grote aanbod van inbreng een strenge selectie gemaakt van de mooiste merk- en designerkleding. Er zijn tevens koopjes te vinden, zoals de nieuwere collecties van de Zara, H&M, Monki, Asos en vele andere merken.

In de online shop vind je uitsluitend items van exclusieve merken en designers, die voldoen aan strenge criteria. Deze items hangen niet in de winkel, maar liggen wel op voorraad. Indien je in de winkel vraagt naar online kledingstukken kun je de items dus direct in de winkel passen. Op die manier bespaar je eventuele verzendkosten!

Wil je kleding verkopen via de Ruilhoek, klik hier.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe online items of speciale events zoals de Super Sale, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wij beperken ons tot een maandelijkse nieuwsbrief en incidenteel aankondigingen van speciale events. Daarnaast zijn we te volgen op Facebook en Instagram.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op!