Belangrijk: door maatregelen rond Corona is de winkel gesloten. Inbreng is niet mogelijk.

Winkelen kan nog wel volop via onze webshop en Instagram!

JE KLEDING VERKOPEN VIA DE RUILHOEK

Je kunt bij de Ruilhoek je eigen kleding inbrengen om te verkopen. Hieronder staan een aantal richtlijnen met betrekking tot het inbrengen van kleding. Voor een uitgebreidere beschrijving van onze inbrengregels klik je hier. Door in te brengen stem je in met onze voorwaarden en werkwijze.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op!

  • Tijdens openingstijden kun je tot 17:00 uur zonder afspraak kleding inbrengen.Uitgezonderd van speciale events zoals de Super Sale Sunday.
  • Om je in te schrijven in ons klantenbestand hanteren we bij de eerste keer inbrengen een minimum van zeven items, die geschikt zijn voor de verkoop. Als je eenmaal in ons bestand staat, zal er bij de volgende keer inbrengen geen minimum aantal stuks meer worden gevraagd.
  • We hanteren een strenge selectie. De kleding moet schoon en gestreken zijn en er representatief uit zien. Dat betekent geen vlekken, gaten of andere vormen van gebruikssporen. Hoe representatiever, hoe sneller een item zal verkopen.
  • De items zijn bij voorkeur van kwalitatief duurdere merken en niet ouder dan twee jaar, zodat deze in het huidige modebeeld passen. Houd er rekening mee dat onze criteria richtlijnen zijn en dat het modebeeld elke dag verandert. Wij behouden ons altijd het recht kleding te weigeren.
  • De Ruilhoek is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging.
  • We selecteren items per seizoen: herfst – augustus t/m september, winter – oktober t/m januari, voorjaar – februari t/m april, zomer – mei t/m juli.
  • Dit winterseizoen (2020-2021) nemen we i.v.m beperkende Corona maatregelen geen gala en wintersportkleding in.

AANGEPASTE PROCEDURES I.V.M COVID-19

We maken gebruik van een aparte inbrengbalie. Deze is direct rechts bij binnenkomst. Hier kun je de tassen met inbreng afgeven.

  • Wil je de items die niet geschikt zijn voor verkoop doneren aan het goede doel? Dan vragen we je een formulier te ondertekenen. De tassen die je hebt afgegeven kijken we op een later moment na.
  • Wil je de items die niet geschikt zijn weer graag mee terug nemen? Dan zullen we de items direct nakijken. Dit kan eventjes duren. Om hand op hand contact en drukte bij de toonbank te voorkomen vragen we je om ondertussen even te winkelen. Als je liever later diezelfde dag terugkomt, is dat ook prima. Laat even weten wanneer je van plan bent de niet geselecteerde items op te halen. Let op, de items moeten op dezelfde dag voor 18:00 uur worden opgehaald! Aan het einde van de dag doneren wij de niet opgehaalde items aan het goede doel. We vragen je bij het afgeven van de tassen om een formulier te ondertekenen waarin je daar toestemming voor geeft.

Voor winkelen: we houden nog steeds 1,5 meter afstand en hebben de loopruimte daarvoor fors vergroot. We beperken het aantal klanten in de winkel door middel van een gelimiteerd aantal beschikbare mandjes. Om te winkelen vragen we je bij binnenkomst een mandje te pakken. Mocht je verkoudheidsklachten of andere corona gerelateerde symptomen hebben, blijf dan thuis en bezoek onze online shop!

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op!